Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real sztárja a Barcelonában?!

Egyre inkább körvonalazódni látszik a távozása a Real Madridnál, Isco körül áll a bál a királyiaknál, s az FC Barcelona egykori brazil klasszisa szerint bár a világsajtóban sok más csapattal került szóba az átigazolása, könnyen a katalánoknál is kiköthetne…

A minap a katalán óriást 1997 és 2002 között erősítő Rivaldo adott hangot azon véleményének, hogy egyáltalán nem tartaná ördögtől valónak, hogy a Barca az ősi rivális Real Madridtól igazoljon.

“Ha engem kérdeznek, nagyon szívesen látnám Iscót a Barcelonában. Úgy gondolom, hogy különleges játékosról van szó, a két csapat és még ő is sokat profitálhatna egy ilyen klubváltásból. Nyilván nem megszokott, hogy a két nagy rivális között egy ekkora nevű játékos váltana a csapatot, de semmiképpen sem zárnám ki ezt a lehetőséget.”

A 26 éves középpályás alapembere volt többek közt Zinedine Zidane és Julen Lopetegui csapatának is, Cristiano Ronaldo nyári távozásával pedig sokan úgy vélték, hogy ő veheti át a karmesteri pálcát a csapatnál. Mindez nem sikerült neki, Solarinál rendszerint a kispadra szorult, és jelen állás szerint úgy tűnik, hogy menthetetlenné vált a helyzete a fővárosi klubnál, mely színeiben 2013 óta több mint 250 tétmérkőzést játszott le.