Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: Klopp már reagált is Mourinho szavaira!

A minap José Mourinho a Liverpool elleni hétvégi rangadóra hangolva üzenetet küldött Jürgen Kloppéknak. Nos, a német menedzsernek sem kellett sok idő ahhoz, hogy reagáljon portugál kollégája szavaira.

(Kép: as.com)

A “vörösök” trénere mily meglepő, nem értett egyet abban Mourinhóval, hogy a Liverpoolnál a trófeák száma nyom a legtöbbet a latba.

“Azt mondtam, hogy trófeákat kellene nyernem? Talán erre emlékeznek a legtöbben. Nekem elsősorban az a feladatom, hogy a klub által biztosított lehetőségekből a lehető legtöbbet hozzam ki. Én ebben hiszek!” – Kezdte gondolatmenetét Klopp.

“Ha az emberek azt mondják, hogy a legutóbb idényben nem voltunk sikeresek a Bajnokok Ligájában csak azért, mert nem nyertük meg a döntőt, akkor sem tudok azon már változtatni! Való igaz, az elvesztett döntő miatt nem értékelhetjük igazi sikerként, viszont a döntőig vezető út briliáns volt, én nagyon élveztem!” – Folytatta a német menedzser, aki legutóbb nagy trófeát még a Borussia Dortmund vezetőedzőjeként nyert. Kloppnak erről is megvan a maga véleménye.

“Ha az életben, beleértve a munkánkat is, csak is a legjobb számít, az erőfeszítéseket senki nem értékeli, akkor azt hiszem ez az egész egy nagy kalap sz**.” – Így a Liverpool trénere, aki megjegyezte azt is, hogy mivel őt a kihívások éltetik, áll elébük idén is – és hát mi lehet a legnagyobb kihívás a számára? Végre trófeát nyerni Liverpoolban.