Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét csonka fordulót rendeznek Franciaországban

Az elmúlt fordulóhoz hasonlóan a francia bajnokság (Ligue 1) aktuális hétvégi, 18. fordulójában ismét több mérkőzés elhalasztásra kerül az általános franciaországi helyzetre való tekintettel. Mutatjuk, hogy mely mérkőzéseket ne keressük…

A francia kormány bizonyos döntései ellen tüntető, úgy nevezett “sárga mellényes” mozgalom továbbra is jelentős rendőri jelenlétet igényel, így a hivatalos szervek bizonyos városokban nem tudják biztosítani a mérkőzések megrendezését.

A szombati négy meccs közül három törlésre került, a múlt hétvégén is “szabadnapot kapó” címvédő ezúttal sem lép pályára, ugyanis a Dijon – PSG találkozó elhalasztása mellett az Amiens – Angers és a Nantes – Montpellier meccset sem tudták biztosítani, míg vasárnap este az Olympique Marseille – Girondins Bordeaux rangadót ugyancsak hiába várnánk ezen a víkenden.

Az elhalasztott mérkőzéseket előreláthatólag tavasszal fogják pótolni, míg a naptári esztendő utolsó fordulójára a tervek szerint december 22-én, jövő szombaton kerülne sor.