Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Griezmann nagyon kellett az Atlético sikeréhez! – Videóval

A spanyol bajnokság 16. fordulójában az Atlético Madrid Antoine Griezmann 300. spanyol bajnokiján végül csak kicsikarta a győzelmet a Valladolid otthonában.

(Kép: Atlético Twitter)

Valladolid – Atlético Madrid 2-3 (0-2)
Gólszerzők: Calero (57.), Saúl (63. -öbngól) illetve Kalinic (26.), Griezmann (45. és 80.- az elsőt büntetőből)

Minden jól indult az Atlético számára. Antoine Griezmann szépen ugratta ki Nikola Kalinicet a 26. percben, a horvát támadó pedig nem is hibázott – Vezetett az Atleti. A félidő vége előtt két gólosra nőtt Diego Simeonéék előnye, miután Griezmann büntetőből növelte az előnyt.

Ekkor úgy tűnt, simán hozza a kötelezőt az Atlético.

A szünet után a Valladolidnak azonban sikerült megújulnia, a “matracosok” pedig mintha az öltözőben is maradtak volna. Mindezek egyenes következménye lett a szépítő találat: Fernando Calero egy bal oldali szöglet után szépen fejelt Jan Oblák kapujába.

A gól láthatóan megfogta Griezmannékat, és ráadásul bő 5 perc után már egyenlő volt az állás, a tehetetlen Saúl Niguez öngóljának köszönhetően.

Az Atléticonak azonban még volt válasza, egy szöglet utáni kavarodás után Stefan Savic készített le Griezmannak, aki a hajrára érve közelről nem is hibázott, megnyerte a meccset csapatának.

Griezmann tehát stílusosan, ünnepelhette 300. spanyol bajnokiját.

https://www.youtube.com/watch?v=8lzprCAyIdg

Korábban:

Getafe – Real Sociedad 1-0 (1-0)
Gól: J. Molina (3.)

Jorge Molina remek helyzetfelismerése (a rutinos játékos a tizenhatoson kívülről egyből visszaemelte Moya kapus rövid felszabadítását – a szerk.)  Ba harmadik percben három pontot ért a győzelmével – igaz a riválisok meccseit még nem beleszámolva – az ötödik helyre kúszó Getafénak.

https://www.youtube.com/watch?v=ZfpaY9EjxSo