Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: „Pogba már januárban eligazol”

A Manchester United egykori játékosa, Paul Ince mindig is határozottan állt ki a véleménye mellett. A korábbi remek védekező középpályás már az elmúlt héten is beleállt Paul Pogbába egy klasszikus idiótázással, és most ugyan egy kicsit visszavett a nyerseségéből, mégsem bánik kesztyűskézzel a szeretett klub sztárjainak emlegetésekor.

Újra Juventus-ben mezben, alig 80 millió euróért? (Fotó: www.goal.com)

Sőt, nem csak, hogy kritikát fogalmaz meg az egyébként valóban szint alatt teljesítő, ám mégis rekordfizetéseket hazacipelő futball primadonnák felé, hanem elhint egy kis transzferpletykát is. Ugyanis mint már mi is megírtuk pár napja, könnyen előfordulhat, hogy Pogba már nem sokáig fog az Old Traffordon keseregni. Sőt, állítólag a Manchester United egy mai szemmel gálánsnak mondható 80 millió eurós összegért hajlandó visszaengedni a francia világbajnokot Olaszországba. Célállomás elsősorban a Pogbát erősen visszaváró Juventus lehet, illetve az Inter, bár utóbbinál erősen kétséges a BL-kiesés mellett egy ilyen erős ajánlat.

Ince így gondolkodik Pogba átigazolásáról, illetve a MU sztárok pocsék produkciójáról:

„Mindent megtesznek, hogy Pogba távozzon januárban. Valóban nem tűnik úgy, hogy maradna. Szégyen ez, mert egy világklasszis játékos, és úgy fest, hogy ez az edzője miatt nem vehető észre. Fel kell tennünk a kérdést saját magunknak: Miért nem a legszükségesebb játékosokat szerzi meg a Manchester United? Csak Aleis Sánchezre kell gondolni, aki az Arsenalban egy teljesen más játékos volt. Még Pogba is zseniális volt a Juventus-ban, most meg… Semmi sem szól a játékstílus megváltoztatása ellen, de ehhez a megfelelő játékosokat kell megszerezni.”

– foglalta össze nagyon találékonyan Ince, a „Vörös Ördögök” kilátástalanságát.

Paul Ince, és a MU hitehagyott sztárjai (Fotó: WSBuzz.com