Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Eriksen a legjobb törte meg az átkot!

A Bajnokok Ligája továbbjutás izzadtságos kiharcolása után egy újabb nehéz sikeren van túl a Spurs. Ám amíg az FC Barcelona elleni döntetlen felért egy győzelemmel, addig ma csak a három pont megszerzése volt elfogadható a londoniaktól.

Premier League – 17. forduló
A még mindig otthontalan Tottenham szurkolói egyre kevésbé érzik jól magukat a Wembley-ben, azaz a klub ideiglenes bérotthonában. A végig zuhogó esőben, pocsék hangulatban, fásult lábakkal nagyon nehezen csikarta ki a győzelmet a Spurs. A „Sarkantyúsok” egy most nagyon jól összeállt Burnley-vel csaptak össze. Szinte egyáltalán nem látszott, hogy a vendégek idén a második legrosszabb védelemmel dicsekedhetnek a ligában, Sean Dyche csapatánál csak az újonc Fulham kapott több gólt.
A Burnley kezét sokszor fogta az a bizonyos Fortuna, ám végül szezonbeli első találatának örülhetett Christian Eriksen. A dán sztár csak a ráadásban tudott betalálni, mégpedig Harry Kane passzából.
A Spurs egy esetleges vereséggel végleg kiszállhatott volna a bajnoki címért folytatott versenyfutásból, ám a nehéz győzelemnek hála még mindig reménykedhetnek Mauricio Pochettinoék. Más kérdés, hogy ez a néha már erősen csak a felívelgetésekre hajtó gárda megérdemli-e az igaz sikert, vagy a dobogót egyáltalán?

Tottenham Hotspur – Burnley 1-0 (0-0)
Gólszerző: Eriksen (90+1. perc), ill.

További eredmények:
Crystal Palace – Leicester City 1-0
Wolverhampton Wanderers – Bournemouth 2-0
Huddersfield Town – Newcastle United 0-1
Watford – Cardiff City 3-2

A bajnokság állása: