Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: „Normális, hogy hiányzik Ronaldo”

Ma este még a Rayo Vallecano elleni spanyol bajnokin érdekelt a Real Madrid, aztán pár nap múlva már a Klub Világbajnokság elődöntőjében lesz érdekelt. A Bajnokok Ligája címvédőjénél izgatottan készülnek az Egyesült Arab Emirátusokban megrendezett tornára.

Az UEFA Bajnokok Ligáját sorozatban háromszor megnyerő Real Madrid elődöntőbeli ellenfelének kilétét ma fogjuk megismerni. A negyeddöntős találkozón a japán Kashima Antlers és a mexikói Guadalajara fog összecsapni egymással. A torna legfőbb esélyese a Real Madrid, amely a majdani döntőben a papírforma szerint az argentin River Plate-tel fog majd összecsapni. A végső győzelem fontossága pedig elvitathatatlan lesz, lévén könnyen lehet, hogy a mostani szezonban ez lesz az egyetlen trófea, amelyet begyűjt a madridi egylet.

Egy magazinnak adott interjúban a Real brazil védője, Marcelo nyilatkozta le azt, hogy főleg egy ilyen sűrű naptár mellett érzik a nyáron távozott Cristiano Ronaldo hiányát:

„Normális dolog, ha a világ legjobb játékosa hiányzik, mert már nincs velünk. De ezt nem jelenti azt, hogy a Real Madridban ezután már a világ legjobbjai lesznek a pályán. Ez a klub ott folytatja, ahol eddig, hiszen a játékosok jönnek és mennek.”

– mondta teljes őszinteséggel, a még mindig csak 30 éves balbekk.