Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Simeone bízik meghatározó embere maradásában

Korábban arról számoltunk be, hogy az Atlético Madrid rutinos támadója szerződtetése iránt Kínából merült fel igény, Diego Simeone vezetőedző azonban reménykedik benne, hogy meghatározó játékosa a továbbiakban is maradni fog a spanyol fővárosban, annak ellenére, hogy egyesek szerint a klub már a helyettesét keresi, belföldről és külföldről egyaránt…

“Nem kérdés, hogy abban bízom, hogy Diego Costa továbbra is nálunk marad, hiszen februártól is nagy szükségünk lenne rá. Véleményem szerint az Atlético szurkolói elégedettek azzal a politikával, melyet az elmúlt években az igazolásokkal kapcsolatban képviseltünk, ugyanakkor az évek előrehaladtával az elvárások is egyre magasabbak. Például idén a második hely már nem elég az Atléticótól…”

– jegyezte meg Diego Simeone egy pénteki nyilatkozatában azzal kapcsolatban, hogy Diego Costa iránt Kínából a Tianjin Quanjian csapata mutat érdeklődést.

A 30 esztendős brazil születésű spanyol válogatott csatár azok után, hogy 2010 és 2014 között már erősítette a “Matracosokat”, idén januárban a Chelsea-től visszakerült a csapathoz, s a tavalyi évad második felében hét, az idei első felében négy alkalommal tudott eredményes lenni.