Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A kapitány a következő magyar játékosokat tudná elképzelni a Serie A-ban…

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi a minap a DIGI Sporton futó heti olasz futball-magazin, a Csizmaszár vendége volt, melyben az olasz szakember ezúttal többnyire a Serie A-val kapcsolatban nyilvánult meg, de a magyar foci mellett sem ment el szó nélkül…

A 2018-2019-es idényben a Bolognában szereplő Nagy Ádám az olasz élvonalbeli bajnokság egyetlen magyar légiósa, de az utóbbi időben több légiósunk nevét hírbe hozták már egyes olasz klubokkal, és Marco Rossi ugyancsak hangot adott annak, hogy néhány játékos esetében elképzelhetőnek tartja, hogy hamarosan Olaszországban szerepeljen.

„Úgy gondolom, van néhány olyan játékosunk, aki játszhatna Olaszországban. Vannak persze, akik Németországban futballoznak, de a szint hasonló a két ország labdarúgása között. Ők biztosan jók lennének a Serie A-ban. De vannak mások is, például Kádár Tamás, Kalmár Zsolt, vagy Holman Dávid. Ők minden bizonnyal játszhatnának Olaszországban.” 

A szövetségi kapitány emellett hozzátette, szerinte a jelenlegi két legjobb magyar csapat, a Ferencváros és a MOL Vidi FC erőssége nincs sokkal lemaradva az olasz bajnokságtól, és erősség alapján akár be is férhetnének a Serie A-ba.