Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal ajánlatot tett kiszemeltjére – sajtóhír

A hosszú veretlenségét éppen a mai napon elveszítő Arsenal újabb lépéseket tett a piacon a játékoskerete mielőbbi megerősítése irányába…

Az olasz Tuttomercatoweb beszámolója szerint az Arsenal a minap 29 millió font értékű ajánlatot tett az AS Roma tehetséges török szélsőjéért, Cengiz Ünderért, azok után, hogy a közelmúltban a Farkasok már elutasították az Észak-londoni rivális Tottenham ajánlatát. Vélhetően ez az összeg még mindig messze van attól, amelyért az olasz klub ténylegesen hajlandó lenne eladni, de amennyiben igazak a hírek, mindenképpen nyomatékosítani tudják vásárlási szándékukat.

A 21 esztendős török szélső tavaly nyáron 13.4 millió euró ellenében a Basaksehir gárdájától az AS Romához, miután az olasz klub mellett többek közt az Arsenal és a Manchester City is szemet vetett rá.

A tavalyi szezonban 32 mérkőzésen kapott lehetőséget a Romában, s nyolc találatot szerzett, miközben a török válogatottban is egyre több feladatot kapott. Ünder az idei szezonban 19 pályára lépés alatt eddig öt gólt és öt előkészítést regisztrált.

Ünder aktuális piaci értéke 27 millió euró a Transfermarkt oldala szerint, az átigazolása pedig várhatóan 50 millió euró körüli összeg ellenében valósulhat meg.