Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fordulatos meccsen győzött a Roma! – videóval

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 16. fordulójának vasárnap esti meccsén az AS Roma csapata a Genoa együttesét látta vendégül. A vendégcsapat kétszer is vezetett a fordulatos, hatgólos meccsen, ám végül a római gárda győzött, amely ezzel öt meccs óta tartó nyeretlenségi szériáját szakította meg!

Kluivert (jobbra) góllal és gólpasszal járt hozzá római klubja sikeréhez! (forrás: twitter.com/OfficialAsRoma)

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 16. fordulójának vasárnap esti mérkőzésen a fővárosi AS Roma esélyesként lépett pályára a Genoa vendéglátójaként.

A 18. minutumban megszületett a meccs első gólja, mellyel a Genoa került előnybe! Ekkor Hiljemark távoli lökete ment át Olsen lábai között, a svéd hálóőr pedig nem tudott időben menteni, így pedig az érkező Piatek besodorta a labdát a kapuba (0-1)! A 25. minutumban egy szöglet utáni kavarodást követően egyenlíthetett volna a Roma, azonban Fazio az oldalhálóba lőtte a labdát. Sokat így sem kellett ezután várni, ugyanis egy hazai szabadrúgást követően Fazio talált a vendégek kapujába a 31. percben, ezzel kiegyenlítve az állást  (1-1)! Azonban két perccel később újból a Genoa szerzett vezetést! A 33. minutumban Romulo szögletét követően Sandro csúsztatta meg a labdát, majd Hiljemark zavartalanul lőtt a római kapuba (1-2)! Az izgalmaknak azonban még az első félidőben sem volt ezzel végük, ugyanis a 45. minutumban egy elképesztő szólót követően Kluivert lőtt laposan a kapuba szünet előtti zárásként (2-2)!

A fordulás után kevéssel úgy tűnt, újra előnybe kerül a Genoa, azonban Lazovic 49. percben szerzett találatát a videóbíró segítségével nem adta meg a játékvezető les miatt. A mérkőzés 59. percéig kellett arra várni, hogy először vezetést szerezzen a Roma! Ekkor Kluivert fejjel lekészített labdáját Cristante vágta kapásból a kapuba (3-2)! A 84. percben a Roma lezárhatta volna a meccset, amikor Kolarov távoli löketét a vendégek kapusa, Radu pont Cristante elé ütötte, ám ő esetében csak a kapufát találta el! Három perccel ezután Piatek egyenlíthetett volna, de Olsen nagyot védett! Ezt követően az ötperces ráadás sem hozott már újabb gólt, így a római gárda fordulatos meccsen győzött, kétszer is felállva hátrányból, egyben öt mérkőzés óta tartó nyeretlenségi szériáját szakította meg!

Serie A, 16. forduló
AS Roma – Genoa • 3-2 (2-2)
Gólszerzők: Fazio (31.), Kluivert (45.), Cristante (59.), ill. Piatek (17.), Hiljemark (33.)

VIDEÓ HAMAROSAN!