Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

DAC: 3,5 milliót fizethet a Galatasaray a gólvágóért

A bajnoki címvédő török Galatasaray a télen mindenképpen megszeretné erősíteni keretét. Fatih Terim együttese a támadószekcióban is erősítésekre készül, méghozzá a DAC támadóját szemelte ki a török mester.

A török bajnoki címvédő Galatasaray a télen 4 játékos is szeretne igazolni számolt be róla a szurkolo.sk török forrásokra hivatkozva. A fővárosi együttes 6 millió euróért igazolhat a télen, a kiszemeltek között Gary Cahill a Chelsea játékosa (500 ezer), a brazil EC Bahia védője Gregorov (2 millió), a Sevilla kolumbiai támadója Luis Muriel is szerepel. A legnagyobb összeget a török együttes a DAC elefántcsontparti támadója Vakoun Issouf Bayo megszerzésére fordítaná, közel 3,5 millió eurót.

A dunaszerdahelyi klub történetében ez lenne a legnagyobb összegű transzfer, ami klubrekordot jelentene.Bayo remek őszi szezont zárt a sárga-kékkel, a Fortuna Liga második legeredményesebb támadója lett a szlovén Andraž Šporar mögött. A Galatasaray-nak azért is van szüksége gólerős támadóra mivel egyenlőre elmaradnak a  gólok a csatároktól és a Galata jelenleg címvédőként csupán az ötödik helyen áll a bajnokságban.