Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Saját nevelésű csillagával hosszabbított a Celtic – HIVATALOS

Bár korántsem számít a Celtic Glasgow legértékesebb játékosának, mégis komoly fegyverténynek számít, hogy a klub szerződést hosszabbított válogatott középpályásával, Callum McGregorral.

Mind a skót bajnokság, mind annak topcsapatai sokat vesztettek korábbi fényükből. Az angol Premier League árnyékában nagyon nehéz kitűnni a sziget északi felén, ám a Celtic csillagai becsülettel próbálkoznak. Lassacskán helyreállt a világ rendje. A már évek óta király Celtic vezeti a Premiership tabelláját, mögötte egyetlen ponttal lemaradva a mostanság sokat szenvedett Rangers, amelyet egy liverpooli legenda, Steven Gerrard menedzsel.

Callum McGregor a Cletic támadásainak kulcsembere, így nem csoda, hogy a vezetőség a menedzserrel, Brendan Rodgers-szel hatalmas egyetértésben döntöttek a marasztalása mellett. Ennek eredményeként a támadó középpályás egészen 2023-ig szóló új kontraktust írt alá tegnap. Persze valószínűtlen, hogy a kilencszeres válogatott karmester kitölti ezt a megállapodást, szinte biztosra vehető, hogy egy-két éven belül egy alsóházi PL-csapat, vagy egy stabilabb Championhip-gárda lecsap rá 5-6 millió euróért.

A skót bajnokság állása, a karácsonyi dömping előtt:

Megjegyzés: december 29-én Old Firm az Ibrox Parkban!