Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Ha Mbappe a Real Madridba igazol, jobb lesz, mint Ronaldo”

Luis Campos, az AS Monaco korábbi technikai igazgatója úgy véli, hogy Kylian Mbappe még Cristiano Ronaldónál is nagyobb Real Madrid játékos lesz, ha egyszer odaigazolna. 

Forrás: foxsports.com

Luis Campos akkor volt az AS Monaco technikai igazgatója, amikor még Kylian Mbappe a klubnál focizott. A szakember a francia Telefoot tv-műsornak nyilatkozott, és szerinte a fiatal támadó kiválóan illeszkedne a Real Madrid játékába, sőt odáig ment, hogy még Cristiano Ronaldónál is nagyobb játékos lehet belőle.

“Kylian a szenvedélyes futballt képviseli, amit mindenki imád nézni. Kiváló labdarúgónak tartom, és pont ezért egyszer szeretném Real Madrid mezben látni. A Real egy olyan klub, ami tökéletesen megfelelne a képességeinek, és ahová a nagy játékosok mind menni akarnak. Elképzelem, ahogy a jövőben a Santiago Bernabeu stadionban ülök, és élvezem az Mbappe-show-t. Mostanában már több meccset dönt el, mint Neymar, és ha figyelembe vesszük a korát, akkor még Cristiano Ronaldónál is jobb lesz. Szerintem több Aranylabdát is fog nyerni.”

Mbappe 2017-ben igazolt a PSG-hez akkor még kölcsönben, idén nyáron viszont már véglegesen is a párizsi klub játékosa lett. Akkoriban a Real Madrid is élénken érdeklődött a francia csodagyerek után, és a kiszivárgott információk szerint ajánlatot is tettek érte, de Mbappe végül a PSG-t választotta.