Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két komoly menedzser jelölt van a United padjára

Ole Gunnar Solskjær a Manchester United legendája egyelőre jól “muzsikál” megbízott menedzseri szerepében, olyannyira, hogy az eddigi két bajnokiját viszonylag simán megnyerte. Ennek ellenére az angol lapok tudni vélik, hogy a nyártól új “nagyágyú” menedzser érkezhet. 

Két “top” néve van a listán Ed Woodward sportigazgatónak. Az egyik a Juventus sikeredzője, az olasz klasszis Massimiliano Allegri. A mester 2014 óta irányítja a “Zebrákat”, szerződése 2020 nyaráig tart a Serie A gigászánál. Ám könnyen lehet, hogy a nyáron már a szigetországban folytatja a munkát.

A másik jelölt pedig nem más mint a PL rivális, Tottenham menedzsere, Mauricio Pochettino. Az argentin sikeredzőt, közvetlenül Jose Mourinho távozása után a legnagyobb esélyesként emlegették, mint a következő “Vörös Ördög” menedzsert, ám ebből (egyelőre) nem lett semmi. Azonban a United teljes mértékben elkötelezett, hogy a nyáron meg tudják győzni Pochettinot.

Nála nehezíti a helyzetet, hogy az ő szerződése még 2023 nyaráig él a londoni csapattal, így a Tottenham egyáltalán nincs kényszerhelyzetben, hogy elengedje. Ráadásul Poch többször is lenyilatkozta, hogy remekül érzi magát a csapatnál.

Ha ennyi nem lenne elég, akkor még ott van a Real Madrid is, akik szintén “gőzerővel” keresik a következő edzőjüket és természetesen mindkét fentebb említett mester képben van náluk.