Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Csak nagyítóval lehet hibát találni a Juventus-ban”

Néhány héttel ezelőtt tevékeny részese volt a Juventus váratlan, ám teljesen tét nélküli legyőzésének Guillaume Hoarau. A veterán francia csatár a Young Boys színeiben duplázott, és fektette csapatával két vállra az olasz sztárcsapatot.

A Juventus idén eddig csak két vereséget szenvedett tétmeccsen. A Manchester United elleni zakó ugyan hazai pályán esett meg, még így is bőven belekalkulálható volt az őszbe. A Young Boys elleni BL-blama azonban már sokkal kevésbé volt vállalható. Annak a meccsnek a hőse a már fentebb emlegetett Hoarau volt, aki a duplájával lényegében egymaga verte meg a torinóiakat. A jövőre már 35 esztendős, korábbi Paris Saint-Germain kedvenc annak ellenére nagyon elismerően nyilatkozott a Juventus-ról, hogy még a svájci bajnok is képes volt legyőzni őket.

„A Juventus hihetetlen, és látványosan játszó csapat. Már erősek voltak eddig is, és aztán még megjött Cristiano Ronaldo is. Kiváló a gondolkodásmódjuk. Nem látok gyengeségeket, talán csak egy nagyítóval. Erőn felül viselik el a nehézségeket, és mind nyerni akarnak.”

– nyilatkozta Hoarau a Gazzetta dello Sportnak.

Az olasz bajnokságot könnyed lazasággal vezető Juventus a Bajnokok Ligája menetelést az Atlético Madrid ellen folytathatja februárban, immár a legjobb tizenhat között.