Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Ezért fakadt sírva majdnem Jürgen Klopp!

Jürgen Klopp abszolút elégedett volt Arsenal elleni 5:1-es győzelmével, ráadásul a német menedzsernek egy-két jelenet különösen elnyerte tetszését!

(Kép: goal.com)

“Amikor Mo Salah átengedte a tizenegyest Bobby-nak (Firmino belőtte a büntetőt, harmadik brazil játékosként megszerezve első tripláját a Premier League-ben – a szerk.), akkor a sírás kerülgetett. Mindannyian tudjuk, mit jelent Salah-nak a gólszerzés, ugyanakkor Bobby nem a legjobb büntetőrúgónk, ez azonban az ő pillanata volt. A karácsony véget ért, de úgy látom a fiúk között még közel sem!” – Fogalmazott Klopp meccs utáni értékelésében.

A “vörösök” menedzserének aztán különösen tetszett még egy jelenet.

“Wow. Firmino második találata előtt Mane elképesztő, ahogy labdát szerzett. Tökéletes védekezés volt!” – Így Klopp aki egyébként csapatát sem győzte dicsérni.

“Amilyen választ adtunk a bekapott gólra, az világklasszis teljesítmény volt. Briliánsak voltunk. Nyugodtan futballoztunk, kikényszerítve az ellenfél hibáit. Nem kérdés, sok mindent csinálhattunk volna jobban is, főleg a találkozó legelején, de ettől még én nagyon élveztem minden percét a meccsnek!”