Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ők lehetnek a legnagyobb januári klubváltók!

Ahogy átértünk a 2019-es esztendőre, rövidesen minden topbajnokságban megnyílik a téli átigazolási időszak, amely rendszerint január 31-ig tart. Tekintsük át a legnevesebb potenciális téli klubváltók játékosok listáját…

Adrien Rabiot a Paris Saint-Germainben – a klub tiltása szerint – már nem léphet pályára, a Barcelona állítólag nyáron szeretné leigazolni, de a Tottenham már most lecsapna rá. A 23 éves középpályás számára valósággal létszükséglet lenne a januári váltás, ellenkező esetben jó eséllyel a lelátón töltheti a teljes tavaszt, amely további pályafutása szempontjából biztosan nem lenne szerencsés.

Gonzalo Higuain a Juventustól kölcsönben az AC Milan csapatában szerepelt az ősszel, a milánóiak azonban nem tartanak igényt a további szolgálataira, a szebb napokat is látott argentin gólfelelős pedig a Chelsea-hez szeretne menni korábbi nápolyi mesteréhez, Maurizio Sarrihoz, jó eséllyel Alvaro Morata is valamilyen formában érintett lehet ebben az üzletben.

Mesut Özil a közelmúltban elvesztette korábbi kirobbanthatatlan helyét az Arsenal csapatában, és a legutolsó információk szerint az “Ágyúsok” már várják az ajánlatokat érte, hogy esetlegesen kölcsönben vagy akár véglegesen értékesítsék a német játékmestert, aki számára a legnagyobb esély talán a Real Madridhoz való visszatérésre mutatkozhat, de állítólag német és olasz csapatok is vinnék.

Isco számára viharosan sikerültek az elmúlt esztendő utolsó hetei, jelenleg azonban ott áll a helyzete, hogy ultimátumot kapott a Real Madridtól, melyre a spanyol válogatott középpályás válaszul hűséget fogadott a “királyi gárda” részére. Ettől függetlenül azért még nem zárható ki már az esetleges téli klubváltása, mert állítólag a Manchester City és a Chelsea is szívesen adna neki lehetőséget.

Lucas Hernandez klubváltásának lehetősége az elmúlt hetekben röppent fel, amikor a Bayern München bejelentkezett érte, ám a hírek szerint az Atlético Madrid az idény közben még nem szeretné elengedni világbajnok védőjét, és legkorábban jövő nyáron kerülhet sor a klubváltására, de bizonyos feltételek mellett még akár rövid időn belül kiköthet a bajoroknál.

Cesc Fabregas esetében elég nagy esély lehet rá, hogy nyári lejáró szerződését megelőzően, még januárban távozik a Chelsea csapatától, a rutinos spanyol középpályás ráadásul többek közt a Valencia, az AC Milan és az AS Monaco érdeklődését élvezi.

Paul Pogba ugyan végre elérte, hogy kirúgják José Mourinhót, és valósággal újjászületett Ole Gunnar Solskjaer irányítása alatt, ettől függetlenül az őt szívesen látó korábbi csapata, a Juventus továbbra sem mondott le a megszerzéséről, és amennyiben a torinóiak komolyan gondolják a tavaszi menetelésüket, januárban minden bizonnyal komolyan meg fogják kísérelni a világbajnok középpályás visszaszerzését.