Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo döntött a válogatottságról

A Juventus ötszörös Aranylabdás portugál sztárja, a világbajnokság óta a válogatottbeli szereplést mellőző Cristiano Ronaldo a minap egy interjúban arról tett említést, hogy mit tervez a portugál nemzeti csapattal 2019-ben…

A 33 esztendős klasszis ismét elmondta, hogy az őszi Nemzetek Ligája-mérkőzésektől milyen megfontolásból maradt távol, és hogy korántsem zárta be a lehetőséget a válogatottbeli szereplésének:

“Korábban megegyeztünk róla, hogy a szezon első felében nem fogok játszani a válogatottban. Most költöztem át egyik országból a másikba: új csapat, új bajnokság, új munkamódszer, minden bajnoki szünetet arra akartam fordítani, hogy minél jobban integrálódjak a teljesen új környezetben. Szerintem ez volt a legjobb döntés, amit a klubom érdekeit szem előtt tartva meghozhattam, viszont 2019-ben szeretnék újra a válogatott rendelkezésére állni.

A portugál válogatott március 22-én Ukrajna ellen kezdi meg az Eb-selejtezők sorát, amennyiben a kijelentésnek hinni lehet, akkor jó eséllyel már Ronaldót is láthatjuk majd a címvédő soraiban.