Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Bayern-sztár jöhet, ha Pogba meggondolta magát

Az utolsó klasszikusnak tekinthető angliai topmenedzser, José Mourinho megbuktatása után végre jobban érezheti magát Paul Pogba. A világbajnok középpályás ugyanis teljesen kivirágzott az utód, Ole Gunnar Solskjaer irányítása alatt. A régi önmagát idéző francia a góljaival, gólpasszaival pedig alighanem végleg kosarat adott volt klubjának, az érte érdeklődő Juventus-nak.

Nos, a jelek szerint a világ legjobb klubját felépíteni szándékozó Juventus-nál nem estek kétségbe. És bár nem ugyanarról a posztról van szó, egy másik világsztárral szeretnék enyhíteni fájdalmukat, már ami a Pogba-ügylet szinte biztosra vehető kútba esését illeti. Olasz sajtóértesülések szerint a torinói klub sportigazgatója, Fabio Paratici a napokban Dubaiban fog találkozni régi ismerősével, Jorge Mendessel. Utóbbi úriember vitte véghez az év csodáját azzal, hogy Cristiano Ronaldot megszerezte a „Zebrák” számára. Ám most nem a portugál csillagról fognak tárgyalni állítólag, hanem egy másik protezsáltról, James Rodríguezről. A kolumbiai sztár jelenleg a Bayern Münchenben játszik, ám a bajoroknál a szezon végén lejár a kétéves kölcsönadása, és ha valaki veszi meg a játékjogát, akkor vissza kell térnie a Real Madridhoz.

Információink szerint James nem kíván újra a Real Madridban játszani, és bár szívesen maradna a Bayernben, nem zárkózik el a nagyot álmodó Juventus-tól sem.