Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City – Liverpool: Valóban bajnoki döntő lenne?

Angliában már javában hangolnak a Premier League csúcsrangadójára, a Manchester City – Liverpool találkozóra. A csütörtöki csúcsmeccs természetesen az érintetteket is foglalkoztatja. Legutóbb a manchesteriektől Bernardo Silva állt a nyilvánosság elé.

(Kép: goal.com)

A City portugál kiválósága szerint hatalmas tétje van a találkozónak, hiszen amennyiben nem győzik le a Liverpoolt, riválisuk már-már behozhatatlan előnyre tenne szert, mindezt úgy, hogy még csak január van. Bernardo Silva szerint egy vereség például abszolút végzetes lenne számukra.

“Tudjuk, hogy a nyomás inkább rajtunk van, hiszen ha nem tudunk nyerni, nagyon, de nagyon nehéz lesz utolérni őket. Nincs más hátra, azt kell tennünk, amit minden egyes mérkőzésen, megpróbálni nyerni. A szurkolóink előtt ez különösen fontos lenne.” – idézi a goal.com Bernardo Silvát.

“Amúgy is úgy kell kalkulálnunk, hogy jóformán minden meccset meg kellene nyernünk, hogy megelőzzük a Liverpoolt. Nincs mese, az első lépést pont ellenük kell megtennünk. Nem mindegy ugyanis, hogy 4, vagy 7 pontos lenne a különbség! Ráadásul egy győzelemmel már inkább rajtuk lenne a nyomás, hiszen közelebb férkőznénk hozzájuk!” – Elmélkedett tovább a City játékosa, aki sportszerűen még elismerte a Liverpool idei érdemeit is.

“Nagyon jól védekeznek, alig kapnak gólt. A támadóhármasukról pedig azt gondolom mindenki tudja, hogy mennyire is jók! Sokat dolgoznak a pályán, nyomást próbálnak rád helyezni, idén ebben különösen jók. Jól ismerjük őket, ahogy ők minket, hiszen az elmúlt időszakban nem csak a Premier League-ben, de a Bajnokok Ligájában is találkoztunk.”

A City – Liverpool találkozó csütörtökön 21:00-kor kezdődik (Tv: Spler 1)