Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sevillából igazolna a Real Madrid – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid most egy középpályást szemelt ki, méghozzá egy bajnoki ellenféltől, a Sevillától. 

Képtalálat a következőre: „pablo sarabia”

Forrás: msn.com

A spanyol AS információi szerint a Real Madrid le szeretné igazolni a Sevilla támadó középpályását, Pablo Sararbiát. A spanyol játékos szerződése 2020 nyarán jár le, és eddig nem volt szó hosszabbításról. A kontraktusban egy mindössze 18 millió eurós kivásárlási ár szerepel, ami nem okozna nehézséget a királyi gárda számára.

Sarabiának nem ismeretlen a fővárosi klub, mivel hat évig játszott a Real Madrid utánpótlásában és a Castillában, a felnőtt csapatban azonban csak egy alkalommal, egy Király-kupa mérkőzésen lépett pályára 2009-ben. 2011-ben eladták a Getafének, onnan pedig 2016-ban igazolt a Sevillába. A 26 éves középpályásnak kifejezetten jó szezonja van, hiszen minden sorozatot figyelembe véve 27 mérkőzésen 15 gólt és 8 gólpasszt jegyzett.

A lap szerint a Real Madrid egy ideje figyeli már a játékost, hogy lépni tudjon abban az esetben, ha Isco elhagyná a csapatot, vagy ha esetleg Luka Modric döntene úgy, hogy távozik. A legfrissebb olasz hírek szerint pedig Toni Kroost is odaadnák Icardiért cserébe.