Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Világbajnok védővel tárgyal az FC Barcelona – sajtóhír

A korábban a Bayern München csapatával komolyan hírbe hozott francia hátvéd képviselői a legfrissebb hírek szerint immár az FC Barcelona illetékeseivel tárgyalnak a játékos klubváltása ügyében, és a klub reményei szerint náluk köthet ki a tehetséges labdarúgó…

A Sky Sport Italia munkatársa, Gianluca Di Marzio megbízható forrásaira alapozva adta hírül, hogy az FC Barcelona emberei tárgyalásokat kezdeményeztek a VfB Stuttgart francia hátvédje, Benjamin Pavard esetleges megvételéről.

A 22 esztendős védő jelenleg a harmadik szezonját tölti a stuttgartiak alkalmazásában, tavaly az összes bajnoki mérkőzésen pályára lépett és a 2018-2019-es szezonban is állandó csapattagnak számított december eleji sérüléséig, melyből jelenleg is lábadozik.

A híradás szerint a katalánok a bajorokat és a Napolit megelőzve, favoritok lehetnek a tehetséges hátvéd leigazolásáért folytatott küzdelemben, akinek aktuális piaci értékét a Transfermarkt 35 millió euróra becsli.

Pavard ismerős lehet a Barcelona legnagyobb sztárja, Lionel Messi számára is, hiszen a fiatal játékos az elmúlt évi világbajnokság nyolcaddöntőjében hatalmas gólt lőtt az argentinok ellen.