Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Premier League-be tart a Barca játékosa – sajtóhír

Az FC Barcelona színeiben mellőzött és januári távozás előtt álló játékos számára a legfrissebb katalán sajtóértesülések szerint az angliai szerepvállalás tűnik a legvalószínűbbnek…

A katalán Sport nevű lap információi szerint három angol élvonalbeli (Premier League) csapat érdeklődik a távozásra szánt Denis Suarez szolgálatai iránt.

A forrás említése szerint a Barca hagyományos üzleti partnerének számító Everton mellett a Watford és a West Ham United csapata egyaránt tárt karokkal várná a 24 éves középpályást, akit a korábbi értesülések szerint a katalán óriási legalább 10 millió euróért szeretne értékesíteni.

Suarez először 2013-ban került a katalánok birtokába a B csapathoz, megfordult a Sevilla és a Villarreal együtteseinél, két évvel ezelőtt azonban érvényesítették a visszavásárlási opciót és az elmúlt két szezont már újra a gránátvörös-kékek alkalmazásában töltötte, miközben 36, ill. 27 tétmérkőzésen játszott. Ezzel szemben az idei szezonban eddig csupán két-két bajnoki, kupa-meccs és BL-találkozó jutott neki.