Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kínai ajánlat, 50 millió euró a Barca játékosáért

Újfent beindulni látszik a kínai transzferablak, avagy a klubok tervezik a 2019-es szezont, és annak kereteit. Az első igazán nagy ajánlat Barcelonába futott be, legalábbis az AS erről ír. 

A neves sportnapilap úgy tudja, hogy a Paulinhót is visszaédesgető Guangzhou Evergrande, mely végül másodikként zárt a Super League 2018-as kiírásában, újfent a katalánoktól horgászna. Kiszemeltjük ezúttal Malcom, akinek barcelonai pályafutása nem úgy kezdődött, ahogyan azt sokan elképzelték.

A 21 esztendős brazil szélső támadó a nyáron érkezett 41 millió euró ellenében a Bordeaux gárdájától, ám egyes hírek szerint nem Valverde kérésére, mely több kellemetlenséget is okozott. A jelenleg hibásnak tűnő vételből a Guangzhou Evergrande mutathat kiutat, mely 50 millió eurót kínál a fiatal játékosért.

Malcom idei szezonja a következőképpen néz ki: 9 mérkőzés, 1 gól és 1 gólpassz, ami 296 játékpercet takar. Ráadásul másodszor nehezíti kisebb sérülés a dolgát, így a helyzete nem egyszerű Messi, Suarez és Dembélé mögött. Főként hogy a francia egyre jobb formába lendült egyéb nehézségei mellett.

Mindeközben Malcom lenyilatkozta, hogy a szíve Barcelonába húz, ezzel nyilvánvalóvá téve, hogy ő maradni szeretne, és nem kíván távozni.