Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan Balotelli új csapata! – sajtóhír

Az edzője által pihenőre küldött Mario Balotellit már a korábbi híradások szerint sem marasztalta jelenlegi klubja, az aktuális beszámolók értelmében pedig már meg is van, hogy melyik vetélytárs csaphat le rá januárban…

A francia La Provence értesülései szerint a Nice csapatától távozni készülő Mario Balotelli a szintén a francia bajnokságban (Ligue 1) érdekelt Olympique Marseille gárdájában folytathatja a pályafutását.

A 28 éves játékos azok után, hogy a francia bajnokságban (Ligue 1) az elmúlt két idényben együttesen 33 gólt szerzett (minden sorozatot figyelembe véve pedig 43-szor volt eredményes), az aktuális kiírás felénél még gólképtelen volt, tíz mérkőzésen egyetlen gólpasszt jegyzett.

Ugyanakkor a Sky Sport Italia már azt is megerősítette, hogy a nizzaiak készen állnak akár szerződést is bontani januárban a játékossal, hogy akár ingyen is elhagyja őket – bizonyára már ennyire elegük van belőle.

Emlékezhetünk rá, hogy múlt nyáron – alighanem a játékos akarata ellenére – a Nice életbe léptette szerződésében az opciós jogot és elmúlt két idénybeli jó szereplésén felbuzdulva újabb idényre marasztalta őt a csapatnál, miközben Balotelli már új klubokkal, többek közt az OM csapatával is tárgyalt. Lehetséges, hogy a balhés olasz támadó a kötelező maradáson felbuzdulva “tüntet” a maga módján a Nice mérkőzésein…