Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz csapat venné kölcsön a Barcelona játékosát – sajtóhír

Az aktuális katalán lapértesülések szerint a legutóbbi őrületes kínai ajánlat mellett Olaszországban is szívesen látnák az FC Barcelona színeiben kevesebb lehetőséghez jutó brazil labdarúgót…

A Sport nevű lap jelentése szerint az olasz bajnokság (Serie A) negyedik helyén álló Lazio együttese szívesen kölcsönvenné az évad második felére Malcom játékjogát a katalán sztárcsapattól.

A jelenleg bokasérüléssel bajlódó brazil szélső jövő hónapban ünnepli 22. születésnapját, és a Barcelona színeiben a három sorozatban együttesen csupán kilenc mérkőzésen jutott szóhoz, noha sokak szerint tehetsége és rátermettsége alapján több lehetőséget érdemelne.

Meglehetősen pikáns lenne, ha a Barca éppen a Lazióhoz adná kölcsön Malcomot, ugyanis a francia Girondins Bordeaux-tól azok után igazolt múlt nyáron 41 millió euró ellenében a Barcelonához, hogy előzetesen már megállapodtak a “Sasok” ősi riválisával, az AS Romával játékos klubváltásáról, adott esetben most közvetlenül velük nézhetne “farkasszemet” a tavaszi városi rangadó keretein belül, amennyiben létrejönne a transzfer.