Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus továbbra sem mondott le a Barca védőjéről – sajtóhír

A korábbi híreszteléseknek megfelelően, olasz lapinformációk szerint a Juventus csapata továbbra is élénken figyeli, hogy miként alakul az FC Barcelona védőjének esetleges szerződéshosszabbítása a katalán sztárcsapatnál…

A Tuttosport beszámolói szerint az olasz rekordbajnok Juventus együttese készen állna tárgyalásokat kezdeményezni a Barcelona rutinos balhátvédjével, Jordi Albával, miután a katalánok megbízható játékosának – az állítólag folyamatban lévő tárgyalások ellenére – továbbra sem került meghosszabbításra a 2020. nyarán lejáró szerződése.

A 29 éves hátvéd a katalán klub nevelése, de annak idején a Valencia színeiben mutatkozhatott be a spanyol első osztályban, 2012 óta erősíti újra a Barcelona csapatát, és azóta kisebb-nagyobb sérüléseitől függően rendszeresen meghatározó játékosa a katalán együttesnek: a tavalyi szezonban például 48, idén eddig 24 tétmérkőzésen játszott.

A forrás szerint legkorábban nyáron léphet akcióba a torinói csapat a katalánok kiválóságának megszerzése érdekében, amennyiben addig nem sikerül megállapodnia az új szerződését illetően.