Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vele pótolhatja a Chelsea-hez távozó csatárát a BVB – sajtóhír

Az újév első napjaiban eldőlt, hogy a következő szezontól Christian Pulisic a Chelsea játékosa lesz, a tehetséges támadó az aktuális évad hátralévő részére kölcsönben még marad a Borussia Dortmundnál…

Természetesen a Bundesligát vezető Borussia Dortmund csapata már elkezdte keresni távozó kiválósága lehetséges utódját, és a SportBild információi szerint Timo Werner személyében találhatja meg azt.

A 22 éves német válogatott támadó szerződése 2020. nyarán jár le a Red Bull Leipzignél, és az eddigi német lapértesülések szerint minden jel arra mutat, hogy nem szeretne hosszabbítani Gulácsi Péter együttesével, hanem immár egy nagyobb klubba vágyik. Számos híresztelés merült már fel azzal kapcsolatban, hogy esetlegesen a Bayern München csapatában folytathatja pályafutását, de a legfrissebb információk értelmében a Borussia is versenyre kelhet érte.

Werner 2016-ban a VfB Stuttgarttól igazolt a lipcseikhez, ahol immár a harmadik szezonját tapossa, és amíg az első két idényt 21-21 találattal zárta, addig a 2018-2019-es kiírás derekánál már 14 gólnál jár. Aktuális piaci értékét 65 millió euróban állapítja meg a mértékadó Transfermarkt portálja.