Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gyirmóton folytatja a kétszeres magyar bajnok védő! – hivatalos

A magyar másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Merkantil Bank Liga) Gyirmót FC Győr hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy szerződtette a tizennyolcszoros magyar válogatott védőt, Lipták Zoltánt…

Másfél évre szóló kontraktust írt alá Lipták Zoltán az NBII élén álló Gyirmót FC Győrrel, akinek a szerződése az opciós jognak köszönhetően további egy esztendővel meghosszabbítható. A rutinos, korábbi válogatott hátvéd legutóbb a Diósgyőrben futballozott, a felek útja azonban a dolgok alakulása miatt december közepén közös megegyezés alapján elváltak. 

Lipták Zoltán pályafutása során több magyar élvonalbeli csapatot megjárt, de rövidebb ideig megfordult Angliában is. Lipták idehaza játszott a Lombard Pápa, az Újpest, a Vidi, a Győr és a DVTK színeiben is. A Győr és a Vidi színeiben bajnoki címet is ünnepelhetett, karrierjének legsikeresebb évei tehát kétségtelenül ennél a két együttesnél töltötte. Székesfehérvári évei alatt kapta meg első válogatottbeli meghívóját, Lipták Zoltán 2010 és 2014 között összesen 18 alkalommal húzhatta fel magára a címeres dresszt.