Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási Körkép – A nap legfontosabb hírei – Január 9.

Ha átigazolási hírekre, pletykákra, hivatalos transzferekre és egy kis összegzésre vágysz, akkor a legjobb helyen vagy, avagy ez itt a FociClub.hu napi átigazolási körképe. A téli transzferidőszak végéig (január 31-ig) naponta csokorba gyűjtünk mindent, ami fontos és érdekes a futball világában. Tarts velünk minden nap, cikkünk 19:00 és 20:30 között érkezik kollégáink jóvoltából. Ha velünk tartasz, akkor nem maradsz le semmiről!

Parma: az olasz transzferguru, Gianluca Di Marzio információi szerint a Serie A 11. helyezettje szeretné kölcsönvenni a Lazio mellőzött uruguayi védőjét, Martín Cáceres-t. Bővebben ITT!

Marseille: a France Football értesülései szerint kínai klub célkeresztjébe került a francia együttes egyik legjobbja, Dimitri Payet. Bővebben ITT!

Manchester United: az ESPN úgy értesült, hogy az angol klub letett Kalidou Koulibaly megszerzéséről, januárban nem készülnek ajánlatot tenni érte a Napolinak. Bővebben ITT!

PSG: Gianluca Di Marzio legfrissebb információi alapján megtudhattuk, hogy a francia listavezető Lorenzo Pellegrinit szemelte ki Adrien Rabiot helyére. Bővebben ITT!

Real Betis: a Marca úgy tudja, hogy a spanyol élvonalbeli bajnokságban szereplő csapat a Club América mexikói tehetségét, Diego Lainezt szeretné szerződtetni. Bővebben ITT!

Bayern München: a német rekordbajnok sportigazgatója, Hasan Salihamidzic bejelentette, hogy Benjamin Pavard idén nyáron csatlakozik a bajorokhoz. Bővebben ITT!

Barcelona: az AS információi szerint a katalán nagyágyú még a héten bejelentheti Frenkie de Jong érkezését az Ajax Amszterdamtól. Bővebben ITT!

Tottenham: a Gazzetta dello Sport úgy értesült, hogy a londoni alakulat a Torino francia középpályása, Soualiho Meité iránt érdeklődik. Bővebben ITT!

Inter: a Tuttosport azt írja, hogy Luciano Spalletti együttese hajlandó megválni a horvát válogatott Ivan Perisic-től. Bővebben ITT!

Stuttgart: a sváb klub a tavaszi szezonra kölcsönvette a TSG Hoffenheim svájci válogatott szélsőjét, Steven Zubert. Bővebben ITT!

Dortmund: a Daily Mail szellőztette meg a hírt, miszerint a Borussia Mönchengladbach belga szélsője, Thorgan Hazard a jelölt Christian Pulisic pótlására. Bővebben ITT!

Sporting: a Sky Sports úgy tudja, hogy a portugál együttes kölcsönvenné a Liverpool tehetségét, Rafael Camachót. Bővebben ITT!

Atlético Madrid: a goal.com információi szerint a Diego Simeone által irányított madridi klub is bejelentkezett a Chelsea spanyol válogatott támadójáért, Alvaro Morata-ért.  Bővebben ITT! 

Elillant a 2018/19-es szezon első fele, és már javában zajlik a téli átigazolási időszak. Minden klub igyekszik a mögöttünk álló hónapok eredményeinek, és eseményeinek megfelelően alakítani a keretét. Pótolni a sérült, vagy az esetleg távozó játékosokat, megerősíteni egy-egy posztot és csapatrészt a céloknak megmaradóan. Harc a nemzetközi porondért, vagy éppen a bennmaradás ellen. Remek lehetőség ez egy kis változásra. Cikkünk második felében tehát összegezzük, a Top 5 liga élcsapatainak átigazolási “térképét”. Ki, honnan, hova és mennyiért szerződött!? Listánk minden nap frissül a napi átigazolási körképpel együtt. A friss, hivatalos igazolásokat pirossal jelöljük visszatérő olvasóink kedvéért a könnyebb tájékozódás érdekében. A nemzetközi piaczárás 2019. január 31-én lesz esedékes, akkor egész napos folyamatosan frissülő cikkel készülünk. 

 

FC Barcelona

Érkezők: Jeison Murillo – (Valencia – kölcsönbe, bérleti díj 1,2 millió).
Távozók: –

Real Madrid

Érkezők: Brahim Diaz (Manchester City – 17,3 millió).
Távozók: –

Atletico Madrid

Érkezők: –
Távozók: –

Sevilla

Érkezők: –
Távozók: Luis Muriel (Fiorentina – kölcsönbe).

Valencia

Érkezők:
Távozók: Jeison Murillo (FC Barcelona – kölcsönbe, bérleti díj 1,2 millió).

 

Manchester United

Érkezők: –
Távozók: –

Manchester City

Érkezők: –
Távozók: Brahim Diaz (Real Madrid – 17,3 millió).

Arsenal

Érkezők: –
Távozók: –

Liverpool

Érkezők: –
Távozók: Dominic Solanke (Bournemouth – 21,2 millió).

Chelsea

Érkezők: Christian Pulisic (Dortmund – 64 millió).
Távozók: Christian Pulisic (Dortmund – kölcsönbe).

Tottenham

Érkezők: –
Távozók: –

Juventus

Érkezők: –
Távozók: –

Internazionale

Érkezők: –
Távozók: –

AC Milan

Érkezők: Lucas Paquetá (Flamengo – 35 millió).
Távozók: –

AS Roma

Érkezők: –
Távozók: –

Napoli

Érkezők: –
Távozók: –

SS Lazio

Érkezők: –
Távozók: –

Bayern München

Érkezők: Alphonso Davies (Vancouver Whitecaps – 10 millió)
Távozók: –

Borussia Dortmund

Érkezők: Christian Pulisic (Chelsea – kölcsönbe).
Távozók: Christian Pulisic (Chelsea– 64 millió), Sebastian Rode (Frankfurt – kölcsönbe).

Schalke 04

Érkezők: –
Távozók: Naldo (AS Monaco – 2 millió).

Bayer Leverkusen

Érkezők: –
Távozók: –

RB Leipzig

Érkezők: Tyler Adams (New York Red Bulls – ingyen), Amadou Haidara (RB Salzburg – 18 millió).
Távozók: –

Paris Saint-Germain

Érkezők: –
Távozók: Timothy Weah (Celtic – kölcsönbe)

AS Monaco

Érkezők: Naldo (Schalke 04 – 2 millió), William Vainqueur (Antalyaspor – kölcsönbe).
Távozók: –

Olympique Marseille

Érkezők: –
Távozók: –

Olympique Lyon

Érkezők: –
Távozók: –

* Átigazolási listánk nem tartalmazza azokat a kölcsönszerződéseket, melyek nem különösebben befolyásolják a klubok életét, avagy olyan játékosokat akik kölcsönből jöttek vissza és újból kölcsönadták őket, vagy a klub kötelékébe tartoztak, de játékpercük alig-alig volt. Kivétel, ha egy mellőzött játékosnak azért neve van a piacon.

** A lista frissítve: 2019.01.09. (20:10)