Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcelonából igazolna az Atletico Madrid – sajtóhír

Spanyol sajtóinformációk szerint az Atletico Madrid kiszemelte magának a Barcelona mellőzött játékosát, Munir El Haddadit.

Képtalálat a következőre: „munir barcelona”

Forrás: 90min.com

A spanyol Marca értesülései szerint az Atletico Madrid már januárban leigazolna a Barcelona támadóját, Munir El Haddadit. A katalán klub már korábban eldöntötte, hogy nincs szüksége a 23 éves csatárt, miután visszautasították a szerződéshosszabbítást, arra hivatkozva, hogy a folyamatos játékra azzal sem lenne lehetősége. Először arról szóltak a hírek, hogy Munir a Sevillába igazol, de most Diego Simeone gárdája is beszállt az érte folyó harcba. A Barcelonának nem sok ideje maradt elintézni az üzletet, mert ha most nem adják el, nyáron ingyen fog távozni a játékos.

Munir a Barcelona saját nevelésű játékosa, ám komolyabban soha nem tudta megvetni a lábát az első csapatban. Először 2016-ban adták kölcsön a Valenciának, 2017-ben pedig az Alavesnek. A mostani szezont a katalán gárdánál kezdte, ám minden sorozatot figyelembe véve mindössze 11 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken összesen 321 percet játszott.

Az Atletico Madrid a hírek szerint egy másik csatárt is kiszemelt már, akit a télen elhoznának, még pedig Alvaro Morata személyében.