Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – A nap legfontosabb hírei – Január 11.

Ha átigazolási hírekre, pletykákra, hivatalos transzferekre és egy kis összegzésre vágysz, akkor a legjobb helyen vagy, avagy ez itt a FociClub.hu napi átigazolási körképe. A téli transzferidőszak végéig (január 31-ig) naponta csokorba gyűjtünk mindent, ami fontos és érdekes a futball világában. Tarts velünk minden nap, cikkünk 19:00 és 20:30 között érkezik kollégáink jóvoltából. Ha velünk tartasz, akkor nem maradsz le semmiről!

Játékoscsere: A Sky Sports szerint a Chelsea és a Barcelona csapata két brazil légiósát, Malcomot és Williant készül egymás közt megcserélni. Bővebben ITT!

Barcelona: További információ a katalán óriás háza tájáról, hogy helyi lapértesülések szerint a Barca – több spanyol klubbal egyetemben – érdeklődik a Chelsea-től távozni kényszerülő Alvaro Morata iránt. Bővebben ITT!

Chelsea: Eközben a londoni “Kékek” már Cesc Fabregas utódját keresik, a Watfordban szereplő Roberto Pereyra ügynöke erősítette meg az érdeklődést. Bővebben ITT!

Juventus: Olasz és angol lapok is lehozták a hírt, mely szerint Aaron Ramsey érkezését rövidesen bejelenthetik az olasz rekordbajnoknál, a Juventus vasárnapra már orvosira várja az Arsenal walesi csillagát. Bővebben ITT!

Real Madrid: A Málagától érkező 17 esztendős tehetség, Checu személyében újabb fiatal játékossal töltötte fel utánpótlását a “királyi gárda.” Bővebben ITT!
Továbbá angol lapinformációk szerint a “blancók” egy 90 millió eurós igazolást is fontolóra vettek a védelem megerősítése érdekében. Bővebben ITT!

Arsenal: A Daily Star értesülései szerint az “Ágyúsok” közel állnak a megállapodáshoz a Sevillával Ever Banega átigazolásával kapcsolatban. Bővebben ITT!

AS Monaco: A kora esti órákban hivatalosan is bejelentették, amit már jó ideje sejthettünk: Cesc Fabregas a Monaco játékosa lett. Bővebben ITT!
Illetve a L’Equipe szerint Thierry Henry a gyengélkedő hercegségbeli gárdához csábítaná a Chelsea belga válogatott támadóját, Michy Batshuayit. Bővebben ITT!

Olympique Lyon: A PSG üldözőjének egyik legjobbja, Maxwell Cornet leigazolására készül az angol élvonalbeli Watford csapata a The Independient írása alapján. Bővebben ITT!

Borussia Dortmund: A Kicker beszámolója értelmében a Bundesliga éllovasa rövidesen megállapodhat a Boca Juniors fiatal tehetségével, Leonardo Balerdivel. Bővebben ITT!

Real Betis: A spanyol bajnokság idei meglepetéscsapata szerződtette a nagy tehetség hírében álló mexikói Diego Lainezt a Club America csapatától. Bővebben ITT!

Tottenham: Ugyancsak a Sky Sports értesült róla, hogy a Spurs csapata Szalai Ádám klubtársát igazolná le. Bővebben ITT!

Fulham: Angol lapok megerősítették, hogy a kiesés elkerüléséért küzdő londoni gárda 50 millió eurós kínai ajánlatot utasított el, amellyel a csapat gólgyárosát vitték volna a Távol-Keletre. Bővebben ITT!

Sampdoria: Hivatalossá vált, hogy az olasz válogatott Manolo Gabbiadini visszatér korábbi genovai csapatához a PL-kaland után. Bővebben ITT!

Edzősors: A Manchester Unitedet az idény végéig irányító Ole Gunnar Solskjaert májusban visszavárja előző klubja, a norvég Molde. Bővebben ITT!

Játékossors: 51 (!) évesen további szerződést hosszabbított klubjával a világ legidősebb profi játékosaként ismert elnyűhetetlen japán legenda, Kazuyoshi Miura. Bővebben ITT!
Az Internél nagyot bukó, egykori brazil csodagyerek, Gabriel “Gabigol” Barbosa hazájába tér vissza erre az évre is. Bővebben ITT!

Elillant a 2018/19-es szezon első fele, és már javában zajlik a téli átigazolási időszak. Minden klub igyekszik a mögöttünk álló hónapok eredményeinek, és eseményeinek megfelelően alakítani a keretét. Pótolni a sérült, vagy az esetleg távozó játékosokat, megerősíteni egy-egy posztot és csapatrészt a céloknak megmaradóan. Harc a nemzetközi porondért, vagy éppen a bennmaradás ellen. Remek lehetőség ez egy kis változásra. Cikkünk második felében tehát összegezzük, a Top 5 liga élcsapatainak átigazolási “térképét”. Ki, honnan, hova és mennyiért szerződött!? Listánk minden nap frissül a napi átigazolási körképpel együtt. A friss, hivatalos igazolásokat pirossal jelöljük visszatérő olvasóink kedvéért a könnyebb tájékozódás érdekében. A nemzetközi piaczárás 2019. január 31-én lesz esedékes, akkor egész napos folyamatosan frissülő cikkel készülünk. 

 

FC Barcelona

Érkezők: Jeison Murillo (Valencia – kölcsönbe, bérleti díj 1,2 millió).
Távozók: Munir El Haddadi (Sevilla – 1,05 millió)

Real Madrid

Érkezők: Brahim Diaz (Manchester City – 17,3 millió).
Távozók: –

Atletico Madrid

Érkezők: –
Távozók: –

Sevilla

Érkezők: Munir El Haddadi (FC Barcelona – 1,05 millió), Maximilian Wöber (Ajax – 10,5 millió)
Távozók: Luis Muriel (Fiorentina – kölcsönbe).

Valencia

Érkezők:
Távozók: Jeison Murillo (FC Barcelona – kölcsönbe, bérleti díj 1,2 millió).

 

Manchester United

Érkezők: –
Távozók: –

Manchester City

Érkezők: –
Távozók: Brahim Diaz (Real Madrid – 17,3 millió).

Arsenal

Érkezők: –
Távozók: –

Liverpool

Érkezők: –
Távozók: Dominic Solanke (Bournemouth – 21,2 millió).

Chelsea

Érkezők: Christian Pulisic (Dortmund – 64 millió).
Távozók: Christian Pulisic (Dortmund – kölcsönbe), Cesc Fabregas (AS Monaco – 10 millió).

Tottenham

Érkezők: –
Távozók: –

Juventus

Érkezők: –
Távozók: –

Internazionale

Érkezők: –
Távozók: Gabriel Barbosa (Flamengo – kölcsönbe)

AC Milan

Érkezők: Lucas Paquetá (Flamengo – 35 millió).
Távozók: –

AS Roma

Érkezők: –
Távozók: –

Napoli

Érkezők: –
Távozók: –

SS Lazio

Érkezők: –
Távozók: –

Bayern München

Érkezők: Alphonso Davies (Vancouver Whitecaps – 10 millió)
Távozók: –

Borussia Dortmund

Érkezők: Christian Pulisic (Chelsea – kölcsönbe).
Távozók: Christian Pulisic (Chelsea– 64 millió), Sebastian Rode (Frankfurt – kölcsönbe).

Schalke 04

Érkezők: –
Távozók: Naldo (AS Monaco – 2 millió).

Bayer Leverkusen

Érkezők: –
Távozók: –

RB Leipzig

Érkezők: Tyler Adams (New York Red Bulls – ingyen), Amadou Haidara (RB Salzburg – 18 millió).
Távozók: –

Paris Saint-Germain

Érkezők: –
Távozók: Timothy Weah (Celtic – kölcsönbe)

AS Monaco

Érkezők: Naldo (Schalke 04 – 2 millió), William Vainqueur (Antalyaspor – kölcsönbe), Fodé Ballo-Touré (Lille – 11 millió) Cesc Fabregas (Chelsea – 10 millió)
Távozók: –

Olympique Marseille

Érkezők: –
Távozók: –

Olympique Lyon

Érkezők: –
Távozók: –

* Átigazolási listánk nem tartalmazza azokat a kölcsönszerződéseket, melyek nem különösebben befolyásolják a klubok életét, avagy olyan játékosokat akik kölcsönből jöttek vissza és újból kölcsönadták őket, vagy a klub kötelékébe tartoztak, de játékpercük alig-alig volt. Kivétel, ha egy mellőzött játékosnak azért neve van a piacon.

** A lista frissítve: 2019.01.11. (22:30)