Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: brazilokat cserélnének a Chelsea-vel

A brit Sky Sports értesülései szerint az FC Barcelona illetékesei egy nagyon érdekes üzleti ajánlattal szeretnék megkeresni a Chelsea együttesét. Állítólag a katalán sztárcsapatnál a Messiék mellett nem túl sok vizet zavaró Malcomot adnák oda a londoniaknak, és cserébe csupán egy, az övékénél sokkal idősebb szélsőt szeretnének.

Sőt, konkrét kívánsága is van az FC Barcelonának, mégpedig a szintén brazil Willian személyében. A Sky Sports szerint Ernesto Valverde és stábja tisztában van Malcom kvalitásaival, ám nekik egy olyan tapasztaltabb támadó kellene, aki könnyebben lefogadja, hogy nem leht mindig a pályán, ha egyszer olyanok vannak előtte a sorban, mint Lionel Messi, Luis Suárez, vagy Philippe Coutinho. Bár utóbbi helyzete az az elmúlt időszakban kissé homályos lett.

A 30 esztendős Willian szerződése 2020-ban jár le a Chelsea-nél, míg az alig 21 éves Malcom csak 2018 nyarán igazolt nagy meglepetésre a Barcához. Az érte kapott 41 millió eurós összegen még mindig hüledeznek a francia Girondins Bordeaux-nál.

A két játékos cseréjére nem sok esély van, ám valódi ajánlat tétel esetén kíváncsian várjuk a Chelsea reakcióját.