Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eltiltották Lovrent a Ramost szidó megjegyzései miatt

Rendhagyó büntetést szabott ki az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) Dejan Lovrenre. A horvát védőt azért tiltották el, mert sértő megjegyzéseket tett a spanyol válogatottra és Sergio Ramosra.  

Forrás: AS

Dejan Lovren a novemberi horvát-spanyol Nemzetek Ligája mérkőzés után tett közzé egy posztot a hivatalos Instagram-oldalán, amelyben az látszik, hogy épp lekönyököli Sergio Ramost. Emellett pedig egy élő videót is indított a mérkőzés után, amelyben a könyöklés megemlítése mellett a spanyol válogatottnak is odaszólt, hogy a vereség után legyenek kemények, illetve “egy rakás idiótának” nevezte a játékosokat. Ezt követően még a mezén is letakarta a spanyol zászlót, majd azt mondta, hogy csak a horvátok érdemelhetnek győzelmet.

Pechjére az UEFA elkezdte vizsgálni az ügyet, és úgy döntöttek, hogy Lovren megsértette a fegyelmi szabályzat azon záradékát, amelyben megbüntetnek mindenkit, “akinek magatartása sértő másokra, vagy egyéb módon sérti a tisztességes magatartás alapvető szabályait”. Emiatt a védőt eltiltották egy válogatottbeli tétmérkőzésről, így biztosan nem lesz ott az első, Azerbajdzsán elleni Eb-selejtezőn márciusban.

Lovren élő videója a mérkőzés után:

Lovren posztja a mérkőzés után:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dobro jutro Hrvatska 🇭🇷

Dejan Lovren (@dejanlovren06) által megosztott bejegyzés,