Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Most már a Barca is beszállt a Moratáért folyó harcba – sajtóhír

Katalán sajtóinformációk szerint a Barcelona már keresi Luis Suarez utódját vagy helyettesét, és a legújabb hírek szerint erősen érdeklődnek a Chelsea csatára, Alvaro Morata után. 

Forrás: Getty Images

Nagy lett az érdeklődés a téli átigazolási szezonban Alvaro Moratáért, főleg Spanyolországban. Az első hírek arról szóltak, hogy már közel a megegyezés a Sevillával, azonban ezt követően már az Atletico Madriddal hozták szóba. A katalán Sport azonban ma arról számolt be, hogy a Barcelona érdeklődik a spanyol csatár iránt. A katalán klub állítólag mindenképpen akar igazolni egy csatárt januárban, és a legújabb név a listájukon a Real Madrid volt támadója, aki egyre biztosabb, hogy távozni fog a Chelsea-től. A lap szerint már érdeklődtek is a londoniaknál a feltételekről, és egy fél szezonos kölcsönben benne is lennének, ám hivatalos ajánlatot még nem tettek a játékosért.

Azonban még sok dologtól függ, hogy a Barca igazol-e csatárt januárban. Először rendeződnie kell Denis Suarez helyzetének, aki elvileg az Arsenal felé tart, illetve még Munirt is el szeretnék adni. Ha őket sikerülne elpasszolniuk, akkor lenne pénzük egy olcsóbb csatárra. A Sport szerint a Chelsea 3 millió eurót kérne a kölcsönért, illetve azt, hogy a Barcelona fizesse a játékos fizetésének felét. 

Nem ez az első alkalom, hogy összeboronálták Moratát és a Barcelonát. Az akkori hírek szerint maga játékos ajánlotta fel magát a katalánoknak.