Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Elkezdték előkészíteni a terepet a klasszis csatárnak?

Sajtóértesülések szerint a Real Madrid a karácsonyi időszak alatt Brahim Diaz megszerzésén kívül sem tétlenkedett, már ami az angliai piacot illeti.

(Kép: as.com)

A hírek szerint ugyanis a blancók képviselői Londonban egyeztettek a Tottenhammal Harry Kane esetleges, jövőbeni átigazolása kapcsán.

A madridi AS puhatolózó egyeztetésekről ír, olyanokról, amelyek a felek közötti későbbi (nyári?) tárgyalásokat kezdték el előkészíteni.

A két klub közti kapcsolatfelvételről  egyébként az angol sajtóban is írnak, hozzátéve azt is, hogy Európa sztárcsatárai közül a 26 esztendős Kane minden szempontból ideális jelölt a blancók számára: A legjobb korban van, bombaformában.

Visszakanyarodva az AS beszámolóihoz, ahogyan azt a madridi sportnapilapnál is említik, egyedül az átigazolási díj az, ami igazán keresztbe tehet a Real számára, lévén, hogy a Neymar – PSG “házasság” óta megsaccolhatatlan, hogy egy Kane-kaliberű sztárjátékos milyen anyagi feltételek mellett váltana klubot.

Az AS szerint egyébként a londoniak első embere, Daniel Levy is kemény tárgyalópartnernek bizonyulhat, annak ellenére, hogy Luka Modric és mondjuk Gareth Bale személyében a blancók elszipkázták már a Spurs legjobbjait a korábbi években.

Egy biztos, a Real Madrid mégis csak a Real Madrid, és abban az angol és a spanyol lapok is egyet értenek, hogy amennyiben mondjuk Kane idén sem nyerne jelentős trófeát a Tottenhammel, ki tudja ellenállna-e a Real hívásának?!