Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG lecsapna a Barca és a Real elvágyódó sztárjaira – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint a Paris Saint-Germain csapata árgus szemekkel figyeli, hogy az FC Barcelona, illetve a Real Madrid egy-egy helyét nem igazán találó sztárjátékosának sorsa miként alakul, és amennyiben valóban a távozásukra kerülne a sor, szívesen nyújtanának lehetőséget számukra…

A Don Balón információi szerint a Paris Saint-Germain készen áll arra, hogy ha úgy alakulnak a dolgok jelenlegi klubjuknál, akkor ajánlatot tegyen Philippe Coutinho és/vagy Isco megszerzésére, miután jelen állás szerint mindkét kiválóság szénája kifelé áll a Barcából, ill. a Realból.

A katalánoknál egyre kevesebb lehetőséghez jutó 26 éves brazil klasszist eddig angol klubokkal hozták hírbe, azonban több forrás elképzelhetőnek tartja, hogy valamilyen formában Neymarral megcseréljék őt, mert a Barcelona továbbra is nyitott korábbi játékosa mielőbbi visszaszerzése iránt.

Eközben a spanyol válogatott Isco sorsát a Premier League élmenői mellett a Juventus elöljárói is élénken monitorozzák, és kis túlzással az egész európai piac figyeli, hogy Santiago Solari vezetőedzővel folytatott állandó üzengetésének mi lesz az eredménye: marad-e vagy tényleg a távozás mezejére léphet.

Noha az említett forrás értesüléseit érdemes mindig fenntartásokkal kezelni, egyáltalán nem tűnne a PSG-től távolinak, hogy a klubot váltani kívánó sztárokra csapjon le, ahogyan az volt például a közelmúltban Neymar vagy Dani Alves esetében is…