Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Beszéltünk már a közös folytatásról!”

Paco Alcacér és Achraf Hakimi a spanyol Onda Cero rádió El Transistor című műsorának vendégei voltak. A hosszas beszélgetés egyik érdekes részeként szóba került a Real Madrid (…)

(Kép: as.com)

A Borussia Dortmund nagyszerű őszt produkáló játékosai elmondták, remekül érzik magukat a BVB-nél, és egyáltalán nem bánták meg, hogy a Barcát (Alcacer) és a Real Madridot (Hakimi) hagyták maguk mögött.

Egy esetleges spanyolországi folytatást azonban egyikőjük sem zárt ki.

“Mindig is jó érzés hazatérni Spanyolországba, így volt ez a karácsonyi ünnepek alatt is. A spanyol foci különleges. Örülök, hogy gyerekkori álmom vált valóra azzal, hogy debütálhattam a Valenciában. Az embernek meg kell hoznia bizonyos döntéseket, melyeket nem utasíthatsz el. Ilyen volt a Barcelona megkeresése. Szép emlékeim vannak arról az időszakról is, hiszen például remek barátságokat kötöttem. Most viszont a Dortmund játékosa vagyok, és semmi másra nem koncentrálok, mint arra, hogy igazán különleges és sikeres szezonunk legyen az idei!” – Így Alcacer, akivel ellentétben Hakimi beszélt inkább konkrétumokról.

“Rendszeresen beszélek koribbá madridi csapattársaimmal, hiszen jó barátok vagyunk. Remélem szép szezonjuk lesz! Örülök, hogy itt vagyok a Dortmundnál. Egészen más játékosnak érzem magam, mint Madridban voltam, hiszen rendszeresen játszom, megjött az önbizalmam, és mindez a fejlődésemnek is jót tett. 2020 nyarán, a kölcsönszerződés lejárta után kell visszatérnem Madridba. Sok minden történhet, változhat még addig a futballban. Például Alcacerrel is beszéltük már, hogy milyen lenne, ha mindketten a Real játékosai lennénk!” – Fogalmazott a marokkói jobbhátvéd.