Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Világ- és Európa-bajnok csatárt igazolhat a Barcelona – sajtóhír

Spanyolországi lapértesülések szerint a La Ligában éllovas Barcelona még most januárban szerződtetne egy klasszikus csatárt, ugyanis Luis Suárezen kívül nincs más erre a posztra a csapatban.

Visszatérhet hazájába Llorente. 

Munir El Haddadi távozásával a katalánok számára csupán Luis Suárez maradt igazi befejező csatárként. A közelgő Bajnokok Ligája folytatás miatt Ernesto Valverde vezetőedző mindenképp szeretne az uruguayi mögé szerződtetni valakit, aki lehet, hogy egy spanyol Világ- és Európa-bajnok támadó lesz.

Legalábbis a Marca szerint, amely azt állítja, hogy a gránátvörös-kékek Fernando Llorentét nézték ki erre a célra. A 33 esztendős támadó jelenleg a Tottenham együttesét erősíti, de Harry Kane árnyékában bizony nem sok lehetőség jut neki. Vélhetően a Barcelonánál sem kapna sokkal több esélyt a bizonyításra, de a katalánok hívására lehet, ennek ellenére sem tudna nemet mondani a 24-szeres spanyol válogatott.

A labdarúgónak egyébiránt a nyáron lejár a szerződése, így ha Londonban szeretnének egy kis pénzt látni belőle, akkor habozás nélkül megválnak majd tőle.

A posztra ugyanakkor más jelöltje is van a klubnak. Korábban Alvaro Moratát emlegették, amiről mi is beszámoltunk.