Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb Real-sztár távozhat a Juventushoz – sajtóhír

A közelmúltban beszámoltunk egy csere lehetőségről a Real Madrid és a Juventus között, mely során adott esetben Isco Torinóban, Paulo Dybala pedig Madridban köthet ki, a legújabb sajtóinformációk szerint azonban az olasz klub újabb klasszist csábítana magához a spanyol fővárosból…

A Sport Mediaset beszámolói szerint a Juventus csapata szívesen leigazolná a Real Madrid aktuális Aranylabdás középpályását, Luka Modric-ot a “királyi gárdától”.

A 33 éves horvát klasszis iránt korábban Olaszországból az Inter csapata mutatott élénk érdeklődést, azonban eddig a milánói gárdának nem volt lehetősége megszereznie őt, viszont amennyiben a Juventus valóban komolyan gondolja a szándékait, Cristiano Ronaldo miatt kiváló esélyeik lehetnek a leigazolására, Modric ugyanis a Realban is kiválóan megértette magát a portugál klasszissal. Múlt nyáron CR7 több mint 100 millió euróért cserébe igazolt Torinóba, bizonyára a horvátért nem is kéne ennyit fizetniük.

Modric jelenlegi szerződése 2020 nyaráig érvényes csapatnál, aktuális piaci értéke pedig 25 millió euró a Transfermarkt portálja szerint.