Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb védő dőlt ki a Liverpoolból

Nagyon nincs szerencséje a Liverpoolnak a szezonban, ha a hátvédekről van szó. Már most is alig van védője Kloppnak, ám egy újabb játékosa is kidőlt a sorból. 

Képtalálat a következőre: „alexander-arnold brighton”

Forrás: liverpoolfc.com

A Liverpool védősorából már így is hiányzik három játékos, Joe Gomez, Dejan Lovren és Joel Matip, ami miatt a hétvégi bajnokijukon Fabinhónak kellett a középső védő pozíciójában játszania. A Brighton elleni találkozó azonban további áldozatokat is követelt, hiszen Trent Alexander-Arnold is megsérült, és három-négy hetet is kihagyhat. A fiatal játékos végigjátszotta a 90 percet, azonban a mérkőzés után kiderült, ismét a térdével vannak gondokkal, amivel már az ősszel is volt probléma. Az angol védő két hét pihenő után térhetett vissza, ám most úgy tűnik, elhamarkodták a pályára lépését. Alexander-Arnold így a Crystal Palace, Leicester City, West Ham United és a Bournemouth elleni bajnokikról maradhat le.

Jürgen Kloppnak így nem sok választása maradt, hiszen már csak a 18 éves portugál, Rafael Camacho az egyetlen bevethető jobb oldali védő a Premier League éllovasának keretében, miután Nathaniel Clyne-t alig egy hete adták kölcsön a szezon végéig a Bournemouth-nak.