Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: madridi ajánlat Özilért!

Erőteljesen fogyatkoznak az egykori kedvenc, ám mára már sokat kritizált Mesut Özil napjai az Arsenal együttesénél. A török származású irányító a német válogatott után hamarosan az „Ágyúsoktól” is elköszönhet. Állítólag hamarosan visszatérhet a spanyol bajnokságba.

Amíg Arséne Wengernél megkérdőjelezhetetlen módon volt a csapat gerincének alapembere Özil, addigra az utódnál, Unai Emerynél a rotáció ellenére is kijelenthető, hogy kispadra szorult. Állítólag a klub legjobban fizetett játékosának (300 ezer font/hét) a hozzáállásával is komoly problémák vannak, ám ha ez így is van, az kifelé egyáltalán nem látszik. Nagy a csend, és csak a német válogatottal vb-t nyerő középpályás kispadra száműzéséből érezhetjük, hogy nem csak krónikus hátfájása miatt mellőzik.

Spanyol sajtóértesülés szerint még most januárban elhagyja Özil az Arsenalt. A legújabb bejelentkező a kegyeiért pedig nem más, mint az Atlético Madrid. Állítólag a „Matracosok” egy szerény, mindössze 20 millió eurós ajánlattal kopogtatnak Londonban, az Emirates illetékes irodájának az ajtaján.

A 30 esztendős Özil jelenlegi szerződése még egészen 2021-ig érvényes az Arsenallal.