Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: A klasszis elmondta, miért nem lehetett sikeres a “vörös ördögöknél”!

Paul Pogba mostani játéka és nagyszerű formája az ékes példája annak, hogy bizony mennyi minden múlhat egy vezetőedzőn. A Manchester Unitednél pedig Sir Alex Ferguson távozása óta ez különösképpen igaz.

(Kép: goal.com)

Legutóbb például az Old Traffordra 2014 nyarán nagy reményekkel érkező, ám onnan egy év múlva távozó Angel Di Maria beszélt arról, hogy miért, egészen pontosan ki miatt is szenvedett ő Angliában.

“Csupán egy évet maradtam Manchesterben. Elismerem nem az volt karrierem legszebb időszaka, ugyanakkor az is igaz, hogy nem csak csak rajtam múlott, hogy nem ment jól a futball.” – Idézi az azóta a PSG kötelékéhez tartozó argentin szélsőt a France Bleu.

“Voltak komplikációk az edzővel. Nem találtam önmagam. Éppen ezért vagyok nagyon hálás Istennek, hogy a PSG-hez igazolhattam, ahol újra bizonyítani tudtam.” – Folytatta Di Maria, aki azt is elárulta, hogy az akkoriban a “vörös ördögöket” irányító Louis van Gaal rendre kritizálta őt főleg az miatt, hogyan áll a profi futballhoz.

A 30 esztendős szélső ezt követően röviden a jelenlegi MU-ról is beszélt. “Hamarosan megmérkőzünk velük. Amióta új edzőjük van, még nem veszítettek pontokat, és láthatóan sok minden megváltozott náluk. Nekünk azonban most az addigi találkozóinkra kell koncentrálnunk, és arra, hogy ha jól végezzük a dolgunkat, szép időszakaink lesznek.”