Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: eladhatják a horvát csatárcsillagot!

Az olasz zuhanyhíradó egészen érdekes transzferhírt osztott meg a nagyérdeművel. Állítólag egy kínai sztárcsapat, a Sanghaj SIPG együttese meg kívánja vásárolni a Juventus vb-ezüstérmes támadóját, Mario Mandzukic-ot.

Mario Mandzukic az elmúlt évek Juventus-ainak egyik legfontosabb láncszeme volt, fontossága pedig nem szorult háttérbe csak azért, mert egy nálánál sokkal nagyobb sztár, Cristiano Ronaldo érkezett a csapathoz. A horvát támadó idén májusban már 33 esztendős lesz, de nemzetközi szinten a jelek szerint még mindig keresett játékosnak számít.

Állítólag a sanghaji székhelyű SIPG együttese jelentkezett be érte, és vásárolná ki akár már most januárban a 2020-ig érvényes szerződéséből. Értesüléseink szerint a kínai klub több nagynevű, veteránnak számító csatár képviseletével is felvette már a kapcsolatot. A pletykák szerint Diego Costa (Atlético Madrid) és Edin Dzeko (AS Roma) is szóba jött már, mint lehetséges erősítés.

A Juventus a szezon közben aligha válik meg Mandzukic-tól, lévén fontos eleme lenne ő is egy esetleges Bajnokok Ligája győzelemnek, azonban a nyáron könnyen megválhatnak tőle egy kis fiatalítás képében. Ebben az esetben a korábbi Bayern München játékos többek között két brazil sztár, Oscar és Hulk csapattársa is lehetne a Sanghaj SIPG-ben.