Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sztárcsapatok állnak sorba a belga tehetségért

A legfrissebb scout jelentések szerint nem véletlen, hogy a belga bajnokság egyik legértékesebb játékosának tartják Leandro Trossard-t. A Genk tehetsége ugyanis stílusban nagyon emlékeztet a világbajnoki bronzérmes honfitársára, Eden Hazard-ra.

A 24 esztendős Trossard a mai trendekhez képest egészen későn érő típusnak számít, ám a legújabb sajtó hírek szerint már aligha futkározik sokáig a KRC balszélén. A genki szélsőt ugyanis több topbajnokságba is erősen csábítgatják. A válogatottban már kerettagságig is eljutó Trossard-t a Bild riportja szerint a leginkább a Borussia Mönchengaldbach szeretné a keretében látni. A német lap arról ír, hogy az ő feladata lenne egy másik Hazard, Thorgan pótlása a ’Gladbachnál, aki idén nyáron szinte biztosan a Borussia Dortmundhoz igazol.

Hazard-ért a mönchengladbachiak akár 30 millió eurónál is többet kaphatnak, míg az utód Trossard akár ennek az összegnek a feléért is az övék lehet.

Trossard-ról az a hír járja, hogy Angliából az Arsenal és a Tottenham is érdeklődik iránta, illetve Thierry Henry is szívesen látná őt a francia Monacoban.