Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási Körkép – A nap legfontosabb hírei – Január 18.

Ha átigazolási hírekre, pletykákra, hivatalos transzferekre és egy kis összegzésre vágysz, akkor a legjobb helyen vagy, avagy ez itt a FociClub.hu napi átigazolási körképe. A téli transzferidőszak végéig (január 31-ig) naponta csokorba gyűjtünk mindent, ami fontos és érdekes a futball világában. Tarts velünk minden nap, cikkünk 19:00 és 20:30 között érkezik kollégáink jóvoltából. Ha velünk tartasz, akkor nem maradsz le semmiről!

Barcelona: az Independent információi szerint a katalán klub meghatározta az elvágyódó Malcom árát, akit 44 millió euróért cserébe hajlandóak elengedi. BŐVEBBEN ITT!

Sevilla: andalúziai lapok úgy értesültek, hogy a Liverpool által is kiszemelt Mounas Dabour a spanyol élvonalban folytatja pályafutását. BŐVEBBEN ITT!

Lazio: az olasz Il Messaggero beszámolójából kiderült, hogy a Liverpool és a Chelsea is kiszemelte a Serie A gólgyárosát Ciro Immobile személyében. BŐVEBBEN ITT!

Inter: jó eséllyel az angol bajnokságban folytatja pályafutását a milánói gárda 24 éves középpályása, Roberto Gagliardini. Az Everton és a West Ham lehet a célállomás. BŐVEBBEN ITT!

Arsenal: a Mundo Deportivo azt írja, hogy a rövidesen a londoniaknál köthet ki a Barcelona 25 esztendős középpályása, Denis Suárez. BŐVEBBEN ITT!

Az ágyúsok trénere, Unai Emery a legutóbbi sajtótájékoztatóján utalt arra, hogy nem szeretné, ha Mesut Özil elhagyná a csapatot. BŐVEBBEN ITT!

A Tuttomercatoweb értesülései szerint az Arsenal is beszállt a Hirving Lozano iránt zajló versenyfutásba. BŐVEBBEN ITT! 

Liverpool: a The Sun számolt be arról, hogy Jürgen Klopp együttese szemet vetett a Schalke 04 amerikai tehetségére, Weston McKennie-re. BŐVEBBEN ITT!

Leicester City: meghosszabbította szerződését a meghatározó csapattag, Marc Albrighton. BŐVEBBEN ITT!

Tottenham Hotspur: az Independent szerint a Harry Kane-t és Son Heung-Mint és nélkülöző londoni együttes érdeklődik a Real Betis támadója, Antonio Sanabira iránt. BŐVEBBEN ITT!

Ferencváros: a magyar bajnokság éllovasa a hivatalos oldalán jelentette be a grúz válogatott Lasa Dvali érkezését. BŐVEBBEN ITT! 

Chelsea: már januárban elhagyhatja a londoni kékeket a rutinos középhátvéd, Gary Cahill. A 33 esztendős játékos számára a Fulham is egy lehetőség. BŐVEBBEN ITT! 

PSG: Gianluca Di Marzio transzferguru számolt be arról, hogy a francia alakulat a Chelsea elől happolhatja el a Zenit védekező-középpályását, Leandro Paredes-t. BŐVEBBEN ITT!

Derby County: a Sky Sports szellőztette meg a hírt, miszerint Frank Lampard menedzser egykori csapattársát, a 38 éves Ashley Cole-t szeretné visszacsábítani Angliába. BŐVEBBEN ITT!

Elillant a 2018/19-es szezon első fele, és már javában zajlik a téli átigazolási időszak. Minden klub igyekszik a mögöttünk álló hónapok eredményeinek, és eseményeinek megfelelően alakítani a keretét. Pótolni a sérült, vagy az esetleg távozó játékosokat, megerősíteni egy-egy posztot és csapatrészt a céloknak megmaradóan. Harc a nemzetközi porondért, vagy éppen a bennmaradás ellen. Remek lehetőség ez egy kis változásra. Cikkünk második felében tehát összegezzük, a Top 5 liga élcsapatainak átigazolási “térképét”. Ki, honnan, hova és mennyiért szerződött!? Listánk minden nap frissül a napi átigazolási körképpel együtt. A friss, hivatalos igazolásokat pirossal jelöljük visszatérő olvasóink kedvéért a könnyebb tájékozódás érdekében. A nemzetközi piaczárás 2019. január 31-én lesz esedékes, akkor egész napos folyamatosan frissülő cikkel készülünk. 

 

FC Barcelona

Érkezők: Jeison Murillo (Valencia – kölcsönbe, bérleti díj 1,2 millió).
Távozók: Munir El Haddadi (Sevilla – 1,05 millió)

Real Madrid

Érkezők: Brahim Diaz (Manchester City – 17,3 millió).
Távozók: Kiko Casilla (Leeds United – ingyen)

Atletico Madrid

Érkezők: –
Távozók: –

Sevilla

Érkezők: Munir El Haddadi (FC Barcelona – 1,05 millió), Maximilian Wöber (Ajax – 10,5 millió)
Távozók: Luis Muriel (Fiorentina – kölcsönbe).

Valencia

Érkezők:
Távozók: Jeison Murillo (FC Barcelona – kölcsönbe, bérleti díj 1,2 millió).

 

Manchester United

Érkezők: –
Távozók: –

Manchester City

Érkezők: –
Távozók: Brahim Diaz (Real Madrid – 17,3 millió).

Arsenal

Érkezők: –
Távozók: –

Liverpool

Érkezők: –
Távozók: Dominic Solanke (Bournemouth – 21,2 millió), Nathaniel Clyne (Bournemouth – kölcsönbe),

Chelsea

Érkezők: Christian Pulisic (Dortmund – 64 millió).
Távozók: Christian Pulisic (Dortmund – kölcsönbe), Cesc Fabregas (AS Monaco – 10 millió).

Tottenham

Érkezők: –
Távozók: Mousa Dembele (Guangzhou R&F – 12,45 millió)

Juventus

Érkezők: –
Távozók: –

Internazionale

Érkezők: –
Távozók: Gabriel Barbosa (Flamengo – kölcsönbe)

AC Milan

Érkezők: Lucas Paquetá (Flamengo – 35 millió).
Távozók: –

AS Roma

Érkezők: –
Távozók: –

Napoli

Érkezők: –
Távozók: –

SS Lazio

Érkezők: –
Távozók: –

Bayern München

Érkezők: Alphonso Davies (Vancouver Whitecaps – 10 millió)
Távozók: –

Borussia Dortmund

Érkezők: Christian Pulisic (Chelsea – kölcsönbe), Leonardo Balerdi (Boca Juniors – 15 millió)
Távozók: Christian Pulisic (Chelsea– 64 millió), Sebastian Rode (Frankfurt – kölcsönbe).

Schalke 04

Érkezők: –
Távozók: Naldo (AS Monaco – 2 millió).

Bayer Leverkusen

Érkezők: –
Távozók: –

RB Leipzig

Érkezők: Tyler Adams (New York Red Bulls – ingyen), Amadou Haidara (RB Salzburg – 18 millió).
Távozók: –

Paris Saint-Germain

Érkezők: –
Távozók: Timothy Weah (Celtic – kölcsönbe)

AS Monaco

Érkezők: Naldo (Schalke 04 – 2 millió), William Vainqueur (Antalyaspor – kölcsönbe), Fodé Ballo-Touré (Lille – 11 millió) Cesc Fabregas (Chelsea – 10 millió)
Távozók: –

Olympique Marseille

Érkezők: –
Távozók: –

Olympique Lyon

Érkezők: –
Távozók: –

* Átigazolási listánk nem tartalmazza azokat a kölcsönszerződéseket, melyek nem különösebben befolyásolják a klubok életét, avagy olyan játékosokat akik kölcsönből jöttek vissza és újból kölcsönadták őket, vagy a klub kötelékébe tartoztak, de játékpercük alig-alig volt. Kivétel, ha egy mellőzött játékosnak azért neve van a piacon.

** A lista frissítve: 2019.01.18. (19:10)