Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Pogba mintha nem tudná elengedni a Mourinho-témát!

Paul Pogba úgy tűnik, amellett, hogy jó formába lendült, és újra élvezi a futballt, még mindig nem felejtette el teljesen José Mourinhót.

(Kép: goal.com)

Mint arról mi is beszámoltunk, José Mourinho nemrég megosztotta a nagyérdeművel, hogy szerinte mi is volt az igazi probléma a Manchester Unitednél eltöltött regnálása alatt. Nos, a világbajnok középpályás is elmondta minderről a maga véleményét, természetesen egészen más észrevételekkel.

“A Manchester Unitednek most már van struktúrája. Pontosan tudjuk, hogy mit szeretnénk csinálni a labdával, hogyan építsünk fel egy támadást, és hogyan mozogjunk a pályán. Így sokkal egyszerűbb mindenkinek, éppen ezért nem beszélhetünk csak arról, hogy nekem tett jót az új menedzser érkezése.” – Idézi Pogbár a Sky Sports, aki nem állt meg ennyinél.

“Szereztem pár gólt, és adtam gólpasszokat is, de az egész csapatot dicséret illeti. Nagyszerűen érezzük magunkat, és végre újra az élbolyhoz tartozunk. Ugyanakkor továbbra is pontokat kell szereznünk ahhoz, hogy csökkentsük a különbséget. Úgy érzem bebizonyítottuk, hogy végre a nagy csapatok ellen is győzelmi esélyünk van.”