Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sarri az átigazolásokról beszélt Kezelés

Maurizio Sarri a Chelsea menedzsere beszélt a januári átigazolási szezonról az Arsenal elleni szombati csúcsrangadó előtt. 

Ahogy arról már mi is többször beszámoltunk a Chelsea csatár fronton igencsak aktív a “piacon” azonban egyelőre még semmilyen hivatalos bejelentés sem érkezett arról, hogy kik jönnek, vagy mennek a klubtól.

Nem titkoltam Gonzalo Higuain Maurizio Sarri egyik fő kiszemeltje csatár posztra és ehhez képes feláldozni Alvaro Moratát is.

A menedzser azonban elmondta, hogy nem “csak” az ő kezében van ilyenkor a döntés, mi több ő ebből megpróbál kimaradni:

“Az, hogy ezekkel a dolgokkal nekem keljen foglalkozni az nem teljesen igaz. Őszintén megmondom az én munkám az inkább a pályán/pálya mellett van. Nem nagyon akarok belefolyni az igazolásokban, mert az elvenném a tényleges munkámtól az energiát.”

“Itt Angliában nagyon sok mérkőzést játszunk, alig vannak szünetek. És ha ilyenkor fejben én nem lennék elég felkészült, mert éppen az átigazolással foglalkozom, akkor gyorsan bajba kerülnék.”

“Mindenki tudja az álláspontom, és tudom, hogy a klubnál a vezetőség azon dolgozik. Tehát nem hiszem, hogy nekem ebben szervesen részt kéne vennem.”

Sarri tehát mesterien kikerülte a kérdést, arra vonatkozóan, hogy kik lesznek az érkezők vagy a távozók. Ám angol sajtóértesülések szerint, Higuain és Morata klubváltása a küszöbön a Stamford Bridgen.