Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: ő lehet a klub új technikai igazgatója! – sajtóhír

A Mirror információi szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal az egykori kiváló holland futballistát, Marc Overmars-t szeretné új technikai igazgatójának…

A brit napilap értesülései alapján az Arsenal szeretné, ha Marc Overmars csatlakozna hozzájuk újdonsült technikai igazgatóként. A legendás holland labdarúgó 1997 és 2000 között erősíthette az ágyúsokat, ezen időszak alatt 129 mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben, melyek során 35 találatot és 23 gólpasszt jegyzett. Legnagyobb sikerei egyébként az Arsenalban eltöltött évei alatt az 1997/1998-as szezonhoz köthető, hiszen a kiírás folyamán társaival megnyerte a bajnokságot, az FA-kupát és az Angol Szuperkupát is.

Visszavonulását követően először a Go Ahead Eagles technikai igazgatójaként kezdett el dolgozni, ezt a pozíciót 2009-2012-ig töltötte be. Közben Ajax Amszterdamnál is munkát kapott, ahol játékosként óriási sikerekben volt része. Eleinte a klub U21-es csapatánál dolgozott, majd 2012 nyarán kinevezték az együttes sportigazgatójának.